Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ДО 29. ЈАНУАРА

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ: ПОДНОШЕЊЕ ЗАХТЕВА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ДО 29. ЈАНУАРА

14. јануар 2014.

Обавештавају се грађани да је Закон о легализацији објеката којим се уређују услови, поступак и начин легализације објеката ступио на снагу дана 01. 11. 2013. године, а Правилник о објектима за које се не може издати грађевинска дозвола, степену изграђености објекта и грађевинској и употребној дозволи у поступцима легализације објеката 06. 12. 2013. године.

ПОСТУПАК ЛЕГАЛИЗАЦИЈЕ ПОКРЕЋЕ СЕ ПО ЗАХТЕВУ ВЛАСНИКА БЕСПРАВНО ИЗГРАЂЕНОГ ОБЈЕКТА, ОДНОСНО ЊЕГОВОГ ДЕЛА У РОКУ ОД 90 ДАНА ОД ДАНА СТУПАЊА НА СНАГУ ОВОГ ЗАКОНА.

КРАЈЊИ РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ НОВИХ ЗАХТЕВА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ ЈЕ 29. 01. 2014. ГОДИНЕ.

Поступци за легализацију започети до дана ступања на снагу овог закона по захтевима који су поднети до 11. марта 2013. године, а који нису окончани до дана ступања на снагу овог закона, сматрају се захтевима у смислу закона о легализацији. Власници бесправно изграђених објеката, односно делова објекта, који су поднели пријаву за легализацију по раније важећем закону у прописаним роковима, немају обавезу подношења новог захтева, а сви такви поступци биће окончани по одредбама Закона о легализацији објеката.

Захтеви за легализацију поднети ван законом предвиђених рокова нису захтеви у смислу овог закона, па су инвеститори дужни да поступак легализације покрену подношењем нових захтева најкасније до 29.01.2014. године.

ЗАХТЕВИ ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈУ СЕ ПОДНОСЕ ПРЕКО ПИСАРНИЦЕ ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ У ЗГРАДИ ОПШТИНЕ , У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ, ТАКОВСКА БР. 2.

Захтеви се могу преузети на општинском сајту, писарници општинске управе или у месним канцеларијама на територији општине Горњи Милановац.

ОПШТИНСКА УПРАВА

ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top