ЗА И ПРОТИВ ГМО
21. јануар 2014.
У оквиру културно-образовног програма у великој сали Дома културе у среду, 22. јануара у 19:30 часова одржаће се предавање ГЕНЕТСКИ МОДИФИКОВАНА ХРАНА – ЗА И ПРОТИВ.
Генетички измењени организми који се примењују у индустрији хране могли би да омогуће опстанак човечанства, а у последње време расту покрети који заговарају одрживе, органске облике производње хране, са нижим степеном приноса, али са већом нутриционистичком вредношћу. О генетски модификованим организмима говориће уважени стручњаци за исхрану, генетику и производњу хране – проф. др Миладин М. Шеварлић, шеф Катедре економике пољопривреде и тржишта, Институт за агроекономију, Пољопривредни факултет Земун, мр Душко Брковић, магистар биолошких наука са Агрономског факултета у Чачку и мр Ратко Бајчетић, координатор Бироа за рурални и регионални развој и пољопривреду “Зелених“ Србије у Новом Саду.
O autoru
Povezani sadržaji
Postavite komentar
You must be logged in to post a comment.