Nalazite se ovde:Naslovna » Сервисне информације » ПРОГРАМ ПОСТАВЉАЊА БИЛБОРДА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА

ПРОГРАМ ПОСТАВЉАЊА БИЛБОРДА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА ЧАЧКА

24. јануар 2014.

На основу члана 14. Одлуке о постављању привремених објеката на територији града Чачка („Сл. лист града Чачка“ број 5/2011) и члана 121. Статута града Чачка („Сл. лист града Чачка број 3/2008, 8/2013 и 22/13), Градско веће града Чачка донело је Програм постављања билборда на територији града Чачка.

Програмом су утврђене локације за постављање билборда као и број и димензије билборда на свакој локацији. Време на које се додељују локације је пет година односно до привођења земљишта намени.

Позивамо власнике бесправно постављених билборда и рекламних паноа да их уклоне јер незаконито користе градске ресурсе и наносе штету градском буџету. У поступку инспекцијског надзора биће спроведе законом предвиђене мере против свих који немају правни основ за рекламирање на отвореном простору.

Сви који су заинтересовани за постављање билборда на атрактивним локацијама предвиђеним Програмом могу преузети Програм постављања билборда на територији града Чачка са портала ЈП „Градац“ или добити потребне информације на телефон 303-216.

ЈП „ГРАДАЦ“ ЧАЧАК

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top