Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ИНСТРУКТОР КАРАТЕА ИЗ ШВЕДСКЕ ПОСЕТИО ОПШТИНУ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

ИНСТРУКТОР КАРАТЕА ИЗ ШВЕДСКЕ ПОСЕТИО ОПШТИНУ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

17. фебруар 2014.

Поводом предстојећег одржавања осмог по реду Карате – До семинара у Горњем Милановцу, чији је организатор Карате клуб „Таково“, председник општине Милисав Мирковић са сарадницима уприличио је пријем за инструкторе каратеа из Шведске и Енглеске – Мону Фаус и Мајка Рајса, са њиховим домаћином за време боравка у Горњем Милановцу Ненадом Вучићевићем, потпредседником Карате клуба „Таково“.

Горњи Милановац је једна од ретких општина која има изузетну спортску инфраструктуру, а као прилог таквој тврдњи јесте и чињеница да се Карате – До семинар одржава у Горњем Милановцу чак осми пут за редом, истакли су гости у разговору са председником општине. Према речима Мирковића, Општина Горњи Милановац ће и даље наставити према својим могућностима са улагањем у горњомилановачки спорт и подржавати овакве и сличне манифестације.

Под покровитељством Општине Горњи Милановац, а у организацији Карате клуба „Таково“, Шотокан Карате До Академије Србије и Спортског савеза Општине Горњи Милановац, у Спортској хали „Бреза“ 10, 11, 12 и 13. априла 2014. године биће одржан 8. Карате До семинар. Циљ ове манифестације је промоција каратеа на територији наше општине која за последицу треба да има омасовљење ове вештине и афирмацију карате спорта. Учесници су инструктори Карате До Академије Србије, чланови карате клубова наше општине, Карате клубови из Србије, Републике Српске и Хрватске, а специјални гости биће инструктори из Шведске и Енглеске.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top