Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » КАРАТИСТИ „СЛОБОДЕ“ ТРЕЋИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

КАРАТИСТИ „СЛОБОДЕ“ ТРЕЋИ НА ОТВОРЕНОМ ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

24. фебруар 2014.

У недељу 23. фебруара у спорсткој хали у Ваљеву, у организацији Шотокан карате савеза Србије и Карате федерације централно-западне Србије, одржано је Отворено првенство Србије-Србија опен 2014. у каратеу. У веома јакој конкуренцији клубова карате клуб „Слобода“ Чачак је у генералном пласману освојила одлично треће место. Прво место освојио је КК „Олимпик“ из Београда а друго КК „Колубара“ из Лазаревца.
У борбама златне медаље освојили су јуниор Марко Рајичић(категорија +70 кг), кадет Владимир Савић (-50кг) и пионир Андреј Грујичић (-30 кг), док је пионирка Милица Полужић у категорији +35 кг освојила сребрну медаљу. Марко Рајичић наступио је у тежинској категорији и у конкуренцији млађих сениора +70 кг где је у изузетно узбудљивом финалу освојио још једно златно одличје за свој клуб.
У катама златне медаље освојили су Андреј Грујичић, Никола Сарић и Луциа Грујичић, сребрне медаље: Василијевић Тодор, Милошевића Андријана, Шибалић Јована, Чупић Софија, Ђуракић Страхиња и Вучетић Антоније. Бронзане медаље су освојили: Јовановић Јефимија, Бојановић Вања и Милошевић Елена.
 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top