Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » АКЦИЈА „ДОКТОР НА СЕЛУ“ СУТРА У ДОЊОЈ ВРБАВИ

АКЦИЈА „ДОКТОР НА СЕЛУ“ СУТРА У ДОЊОЈ ВРБАВИ

28. фебруар 2014.

Акција „Доктор на селу“ у организацији општине Горњи Милановац и Дома здравља овога пута биће одржана у Доњој Врбави са околином у којој ће деловати преко двадесет припадника медицинског особља из Дома здравља и Опште болнице.

У овој медицинској радној посети учествоваће екипе лекара медицине рада, опште медицине, стоматологије, хирургије, ортопедије, неуропсихијатрије, интерне медицине, лабараторије и максилофациалне хирургије.

Мештани Доње Врбаве и околине ће имати прилику да изврше лекарске специјалистичке прегледе, добију одговарајућу терапију на лицу места, као и адекватан лек на основу одговарајућег преписаног рецепта издат од општинске апотекарске установе чији ће представници такође бити на услузи у овој акцији на селу, потврдила је данас директорка Дома здравља Драгица Топаловић. Екипе лекара ће бити стациониране у згради сеоске основне школе.

Четири мобилне медицинске екипе ће обићи непокретно, болесно и старо становништво овог краја.

Поред представника Дома здравља, Болнице, Апотеке, учешће у акцији узеће и представници Центра за социјални рад, Црвеног крста и месне заједнице Доња Врбава.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top