Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ТРКЕ НА ЈЕЉЕНУ ПОЧИЊУ 1. ЈУНА

ТРКЕ НА ЈЕЉЕНУ ПОЧИЊУ 1. ЈУНА

26. март 2014.

Комисија за мото крос и Управни одбор Мото савеза Србије уврстила је мото крос трке на «Јељену» у календар такмичења за 2014. годину.

Мото крос трке на стази «Јељен», које се традиоционално одржавају од 1978. године, као манифестација са најдужим стажом ове врсте у Србији, поново ће бити одржане на истој стази 01. јуна 2014. године.

Надлежни из клуба су начинили велики напор и успели да испуне први део услова неопходних за одржавање трка. Проблем који је настао прошле године са недостатком површинског хабајућег слоја на појединим местима на стази, решеваће се наношењем земље. У току наредне две недеље следе радови на стази, који ће се изводити у више фаза. Поред града Чачка и других спонзора, неопходну помоћ за преправке на стази, пружају многи појединци, пријатељи клуба и мото клубови из нашег града.

За клуб у овој сезони наступа пет такмичара, у класи MX65 прошлогодишњи вицешампион Милић Зимоњић и Матеја Стојановић, у класи МX85 Милош Радуловић, у класи МX1 капитен екипе Владе Рајевић и у класи МXB Милан Стојановић. Наведени возачи ће покушати да понове прошлогодишњи успех и одбране прво место у екипној конкуренцији. У новој сезони највише се очекује од Милића Зимоњића и Милоша Радуловића.

Отворени шампионат Србије у мото кросу за 2014. годину почиње у недељу, 30.марта 2014. године у Хоргошу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top