Nalazite se ovde:Naslovna » Образовање » У ТОКУ ЈЕ ОБУКА НАСТАВНИКА ЗА ИЗВОЂЕЊЕ НАСТАВЕ НА НЕМАЧКОМ ЈЕЗИКУ

У ТОКУ ЈЕ ОБУКА НАСТАВНИКА ЗА ИЗВОЂЕЊЕ НАСТАВЕ НА НЕМАЧКОМ ЈЕЗИКУ

9. април 2014.

У току је реализација пројекта „Оснаживање компетенција наставника немачког језика и наставника природних наука за учење немачког језика“ у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Чачак
Носиоци пројекта су Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Чачак и GOETHE INSTITUT Београд. Вредност пројекта је 2 000 000,00 динара. Пројекат ће се реализовати наредне две и по године, кроз два дела.
Први део обухвата бесплатну обуку за немачки језик до Б/1 нивоа за 18 наставника чачанских школа – 8 професора Техничке школе, 5 професора ОШ „Милица Павловић“ и 5 професора Прехрамбено угоститељске школе. У оквиру првог дела биће и обука од септембра месеца за још 18 наставника природних наука чачанских школа који ће изводити билингвалну наставу у Парку знања. Парк знања је иначе заједнички пројекат Техничке школе и РЦ Чачак.
Други део пројекта обухвата оснаживање професора немачког језика како за стручно усавршавање, издавачку делатност, студијска путовања, сарадњу са професорима из Немачке, размену знања и др. Планирано је да се билингвална настава изводи у школама „Милица Павловић“, у којој ученици већ уче немачки, као други страни језик и Прехрамбено – угоститељској школи.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top