Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ДОМАЋИН КАРАТЕ СЕМИНАРА

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ ДОМАЋИН КАРАТЕ СЕМИНАРА

10. април 2014.

Карате клуб „Таково“ ће и ове године бити организатор, 8. по реду, Карате-До семинара, којим ће руководити Сенсеи Велибор Вебо Димитријевић, мајстор карате 7 ДАН.

Ова карате манифестација биће одржана 11, 12, и 13. априла у спортској хали Бреза, под покровитељством општине Горњи Милановац, а у организацији Карате клуба „Таково“, Шотокан Карате До Академије Србије и Спортског савеза општине Горњи Милановац.

Циљ ове манифестације је промоција каратеа на територији наше општине која за последицу треба да има омасовљење ове борилачке вештине и афирмацију карате спорта.

Учесници су инструктори Карате До Академије Србије, инструктори Светске Карате До Академије, карате клубови из Србије, Републике Српске и Хрватске, а као специјални гости представиће се инструктори из Шведске (31) и Енглеске (4)

Иначе, овогодишњим Карате-До семинаром руководиће Сенсеи Димитријевић најтрофејнији српски каратека (стручан израз) из времена старе Југославије, након чега је свој живот посветио даљем изучавању каратеа као борилачке вештине. Инструктор је Светске Шотокан Карате-До Академије и широм Европе одржава преко 20 семинара годишње. Има 61 годину и живи и ради у Атини последњих 25 година, где води своју карате школу. У Србију долази 6 пута годишње од којих једном у Горњи Милановац.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top