Nalazite se ovde:Naslovna » Куда вечерас » ФИЛМОВИ СА ФЕСТА У ДОМУ КУЛТУРЕ

ФИЛМОВИ СА ФЕСТА У ДОМУ КУЛТУРЕ

14. април 2014.

У понедељак, уторак и среду од 14. до 16. априла 2014. у великој сали Дома културе  у 18:00 биће приказан филм „Филомена“ из 2013. године. Продукција: Велика Британија, САД, Француска. Режија: Стивен Фрирс. Улоге: Стив Куган, Џуди Денч.

У Ирској 1952. године Филомена остаје у другом стању, после чега одлази у манастир ради повратка на прави пут. Као одојче, њено дете послато је у Америку на усвајање. Следећих педесет година Филомена безуспешно тражи своје дете. Упознаје Мартина Сиксмита, политичког новинара кога привлачи њена прича. Заједно крећу на пут у Америку где ће се зближити и открити необичне детаље о Филоменином сину. Филм нуди уверљиву причу о људској љубави и губицима, суштински славећи живот.
У понедељак, уторак и среду од 14. до 16. априла у великој сали Дома културе у 20:00 часова, биће приказан филм „Велика лепота“.
Продукција: Италија, Француска, 2013, 142 мин
Режија: Паоло Сорентино
Улоге: Тони Сервило, Карло Вердоне, Сабрина Ферили
Аристократкиње, амбициозни појединци, политичари, криминалци, новинари, глумци, декадентни племићи, уметници и интелектуалци – аутентични или умишљени – плету ткиво неухватљивих односа унутар безнадежног Вавилона смештеног у античке палате, скупоцене виле и на најлепше тргове града. Ђеп Гамбардела има шездесет пет година, равнодушан и разочаран, алкохолом замућеног погледа, посматра ову параду испражњеног, на пропаст осуђеног, моћног, депресивног човечанства. Морално мртвило од кога се врти у глави. А у позадини, лето у Риму. Величанствен и незаинтересован град, као дива на умору.
 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top