Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ ВРШИ СЕ РЕГИСТРАЦИЈА БИРАЧА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ ВРШИ СЕ РЕГИСТРАЦИЈА БИРАЧА СА КОСОВА И МЕТОХИЈЕ

14. мај 2014.
Парламентарни избори на Косову и Метохији биће одржани 8. јуна 2014. године, стоји у званичном допису Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије којим су обавештени сви градоначелници и председници општина Србије.
Рокови за предизборне радње на територији Централне Србије су веома кратки. У том правцу у Општини Горњи Милановац предузете су следеће радње:

Решењем Председника општине Милисава Мирковића хитно је образован Штаб за регистрацију бирача са Косова и Метохије за предстојеће парламентарне изборе. Рокови за регистрацију бирача су врло кратки и трају од 12. до 19. маја 2014. године.

У Одељењу за друштвене делатности Општинске управе општине Горњи Милановац у оквиру које егзистира канцеларија Повереништва за избеглице општине Горњи Милановац, канцеларији број 8, обезбеђено је дежурство у временском интервалу од 12. до 19. маја, од 7.30 до 20.00 часова, где се врши регистрација бирача.

Општинска управа општине Горњи Милановац обезбедила је неопходну подршку и ставила на располагање опрему, средства и ангажовала људе за спровођење наведених предизборних радњи и активности се спроводе по утврђеној динамици.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top