Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА ЗА КУП СРБИЈЕ У ЧАЧКУ У НЕДЕЉУ 27. ЈУЛА

БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА ЗА КУП СРБИЈЕ У ЧАЧКУ У НЕДЕЉУ 27. ЈУЛА

22. јул 2014.
Према календару Бициклистичког савеза Србије, Бициклистички клуб БОРАЦ, организоваће трку за Куп Србије за све категорије у Чачку у недељу 27. јула.
Куп Србије у бициклизму је ситем такмичења у коме се сабирају бодови освојени на десет трка у току сезоне. Бодовање се врши у појединачној и екипној конкуренцији за све узрасне категорије. После четири одржане трке (Нови Сад, Београд, Апатин, Шид), ред је дошао и на Чачак. Према програму такмичења, скуп свих такмичара је у центру града од 9.30 до 10.45 сати када се у затвореној вожњи полази на званичан старт у Трбушане.
Стаза на којој ће се одржати трка је кружна, са стартом и циљем у Трбушанима код кафане КОД ВЛАДА на путу Чачак-Прањани. Категорија млађих кадета и кадета стартоваће у 11,00 сати и вози се 6 кругова. По завршетку њихове трке стартоваће јуниори и сениори око 12,30 сати и возиће 12 кругова.
За време трке млађих кадета и кадета, одржаће се трка полетараца на делу пута Чачак-Прањани од цркве у Миоковцима до предузећа ДОМИС и назад. Дужина ове стазе је 10км.
За све учеснике у саобраћају и мештане села Трбушани, Миоковци и Пријевор путни правци у овим местима у времену од 11.00 до 15.30 биће забрањени за саобраћај свих врста возила.
После четири одржане трке бициклисти Борца у сениорској конкуренцији су први екипно, а појединачно Марко Даниловић је на другом месту, а Јован Зекавица на трећем месту. Код млађих категорија екипе млађих кадета, кадета и јуниора налазе се међу прве три екипе. Појединачно први су млађи кадет Давид Костић и кадет Александар Петровић, док је млађи кадет Стефан Сретеновић тренутно трећепласиран.
Пред домаћом публиком и познатој стази, бициклисти Борца су у прилици да поправе свој бодовни салдо, али биће и ослабљени не наступањем неколико својих чланова. Сениори Стефан Стефановић и Горан Антонијевић, наступиће за Репрезентацију Србије на три трке у оквиру EURO TOUR-a на тркама у Словачкој и Мађарској од 25-27. 07. 2014.године. Млађи кадет Давид Костић, наступиће за Репрезентацију Србије у истом термину на трци „Marca in bici“  у Италији.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top