Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПРЕДСЕДНИК ИЗВРШНОГ ОДБОРА СНС-а ПОСЕТИО ЈЕ СИНОЋ ГУЧУ

ПРЕДСЕДНИК ИЗВРШНОГ ОДБОРА СНС-а ПОСЕТИО ЈЕ СИНОЋ ГУЧУ

27. август 2014. године

Радомир Николиц председник Изврсног одбора СНС са сарадницима посетио је синоц Гуцу.

На заједницком састанку поверениства опстинског и месних одбора са одборницима луцанских напредњака председник Николиц је истакао да СНС и у опстини Луцани мора преузети одговорност за врсење локалне власти и дао пуну подрску напорима даyс се то уцини након ванредних локалних избора уз формирање сироке коалиције и истакао да њих треба одрзати у сто крацем року уз врло кратку кампању.

У лучанској организацији СНС у септембру бице одржани и унутарстранацчки избори а за кандидате за одборнике треба бирати најугледније домаћине, радне и постене грађане који уживају углед у народу иако нису цланови СНС уколико дође до ванредних локалних избора, истакао је Николић.

О свим политичким одлукама на локалном нивоу, укључујући и кадровску политику, у будуће потпуну одговорност сносиће градски и општински одбори. Руководство Странке ће само вршити надзор и контролу рада и понасања бираних, именованих и постављених лица од стране СНС.

Одлука Главног одбора да нико у СНС не може имати више од једне плаћене функције биће спроведена без изузетка и из Странке биће искљуцени сви они који то не буду поштовали.

Председник Николић је похвалио руководство лучанских напредњака на постигнутим резултатима на протеклим парламентарним изорима истакавши да је СНС победила у свих 38 драгачевских месних заједница.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top