Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » БИЦИКЛИСТИ БОРЦА ВРАТИЛИ СЕ ИЗ ТУРСКЕ СА ПРИПРЕМА

БИЦИКЛИСТИ БОРЦА ВРАТИЛИ СЕ ИЗ ТУРСКЕ СА ПРИПРЕМА

18. фебруар 2015.

Сениорска екипа бициклистичког клуба БОРАЦ била је на зимским припремама у Турском летовалишту Алања у периоду од 19. јануара до 14. фебруара 2015. године. Припреме је организовао Бициклистички савез Србије, а на припремама били су Јован Зекавица, Марко Даниловић, Стефан Стефановић и Горан Антонијевић из Борца, као и Иван Стевић, Габор Каса и Марко Станковић. Припремама је руководио селектор у МТБ-у Немања Вајс.

За 26 радних дана прешло се бициклама око 3000км, подигнуте су тоне терета и у данима када се није могло на друм због обилне кише, вожени су тренажери. Све у свему утисци су повољни, такмичари задовољни, и спремни за прве трке.
У плану је први наступ 4. марта у Хрватској на трци Трофеј Умага и 7. марта на Трофеју Пореча, које се бодује за Еуро тоур. После тога одлази се за Русију у Сочи у периоду од 17-22. марта возиће серију трка , које се такође бодују за Еуро тоур.

Сезона трка у Србији почеће почетком априла месеца са трком за Куп Србије у Новом Саду.

Поред сениора, млађе категорије у бициклистичком клубу Борац вредно су радиле током зимских месеци у Чачку и спремно ће дочекати почетак сезоне, од које се очекује да буде успешнија од претходне, а била је једна од најуспешнијих у историји клуба.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24420

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top