Nalazite se ovde:Naslovna » Društvo » JAVNI ČAS NOVINARSKE SEKCIJE OŠ „TANASKO RAJIĆ“

JAVNI ČAS NOVINARSKE SEKCIJE OŠ „TANASKO RAJIĆ“

13. maj 2015. godine

Treći Javni praktični čas Novinarske sekcije OŠ „Tanasko Rajić“ biće održan večeras u 20 sati u Domu kulture u Čačku, povodom Svetskog dana porodice.

Učenici će predstaviti svoje novinarske veštine baveći se temom „Porodica“, kao i interesantno istraživanje koje su na sekciji realizovali. Gosti časa će biti kompetentni predstavnici institucija koji će „malim novinarima“ odgovarati na pitanja o porodičnim vrednostim

Scenario je pripremila Nataša Turuntaš, nastavnica srpskog jezika, urednik školskog lista i rukovodilac Novinarske sekcije, a na pripremi njegove realizacije, pored nje, učestvuju Marica Dašić, nastavnica muzičke kulture, Predrag Novaković, nastavnik informatike, Jelena Makević, nastavnica italijanskog jezika, Jovana Nešovanović, nastavnica srpskog jezika, Katarina Čutović, nastavnica geografije, Marina Pavlović, psiholog škole i Studio za video produkciju „Bus-plus“.

Novčana sredstva od dobrovoljnog priloga za ulaz namenjena su za dalje lečenje učenice sedmog razreda OŠ „Tanasko Rajić“.

Čas podržava RCČ koji je obezbedio potvrde za stručno usavršavanje u ustanovi.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 18571

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

TV Galaksija 32

Scroll to top