Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ДРИФТ ТРКЕ И ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА У НЕДЕЉУ НА СТАЗИ АУТОПРЕВОЗА

ДРИФТ ТРКЕ И ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА У НЕДЕЉУ НА СТАЗИ АУТОПРЕВОЗА

3. октобар 2015. године

На стази АУТОПРЕВОЗА у Чачку, 4. октобра ће бити одржана 4. финална трка српског шампионата у дрифту. Ову манифестацију, која по садашњој сатници, у недељу почиње у 12 часова, већ традиционално организује Тјунинг Стајлинг Клуб из Београда.
Трке овог типа су све популарније у свету зато што у њима возачи стазу прелазе на атрактиван начин, бочним кретањем аутомобила уз велику количину дима и шкрипу пнеуматика.
Пропратни програм чине стајлинг изложба, stunt show познатог каскадера Радослава Михајлова, drift taxi и трке малих рц аутомобила.
Ова трка има и хуманитарни карактер.
Циљ ове хуманитарне акције је да се на овом дрифт такмичењу прикупе слаткиши и упакована храна за кориснике Установе за дневни боравак деце, омладине и одраслих са сметњама у развоју „Зрачак“ у Чачку.
На промо штанду хуманитарне организације “ Српска солидарност храном“ прикупљаће се слаткиши и храна од такмичарских екипа, учесника, спонзора, званичних лица и гледалаца.
Сви људи добре воље могу донирати слаткише на том штанду а током дана ће се све што је прикупљено уручити представницима установе „Зрачак“.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top