Nalazite se ovde:Naslovna » Куда вечерас » ГОРЊОМИЛАНОВАЧКИ БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

ГОРЊОМИЛАНОВАЧКИ БИОСКОПСКИ РЕПЕРТОАР

29. октобар 2015. године

29, 30. октобар и 2. новембар / 19 сати / Гимназија “Таковски устанак”
Филм: “ПОРЕД МЕНЕ“

На биоскопском репертоару Културног центра од четвртка, 29. октобра, од 19 сати је филм „Поред мене“. Реч је о најновијем остварењу редитеља Стевана Филиповића који је премијерно приказан септембра ове године.
“Тема филма су односи групе гимназијалаца који остају закључани једну ноћ у школи, лишени мобилних телефона и интернета, и по први пут упућени да виде особе поред себе другим очима, скидајући слој по слој предрасуда са којима су живели и расли. Тема је и генерацијски јаз између њих и њихове професорке историје Оливере, која на све начине покушава да им се приближи и успостави некакву комуникацију са генерацијом коју су сви унапред отписали.”
Нови филм редитеља Стевана Филиповића (Шишање, Шејтанов Ратник) сасвим сигурно ће обележити ову јесен. Поред врсне глумачке екипе коју предводе Христина Поповић, Мирјана Карановић и Драган Мићановић, овај филм представља плејаду нових и талентованих глумаца који ће обележити нашу филмску и позоришну сцену наредних година. То су Никола Глишић, Милица Мајкић, Матеа Милосављевић, Катарина Пешић, Растко Вујисић, Марко Панајотовић, Миливоје Миша Станимировић, Дарко Ивић, Јован Здравковић, Никола Драгутиновић, Урош Нововић, Алек Суртов, Славен Дошло, Јелена Пузић, Андреј Пиповић, Горица Регодић, Вибор Крековић, Јелена Кесић, Милица Петровић, Анђелко Берош.
Филм „Поред мене“ на репертоару ће бити и 30. октобра, као и 2. новембра.

4, 5. и 6. новембар 2015./ 18 сати / Гимназија „ТАКОВСКИ УСТАНАК“
Филм: ЗАБАЦ КРЕКА

Пријатно изненађе Културни центар припрема и за најмлађу биоскопску публику. Већ од среде, 4. новембра на биоскопском репертоару је синхронизовани анимирани филм “ЖАБАЦ КРЕКА”.
„Филм говори о жаби која има кризу идентитета. За разлику од осталих жаба, Крека мрзи да скаче и има аверзију према води. Пошто не може да се уклопи, стално се преиспитује о животу… и заједно с најбољом пријатељицом, летећом веверицом, упустиће се на духовно путовање у потрази за истином и његовим правим местом у овом свету. Забуна ће тек настати кад Креку хипнотише преварант који ће га натерати да верује да је принц заробљен у људском телу. На мисији да пољуби људску принцезу, Крека ће ускоро открити да бити жаба уопште није лоше… и да му је љубав његовог живота све време била пред очима.“
Синхронизацију филма урадили су: Милан Антонић, Мирјана Јовановић, Наташа Балог, Ана Симић, Драган Вујић Вујке, Милан Тубић, Пеђа Дамњановић, Марко Филиповић и Иван Перовић.
Филм „Жабац Крека“ на репертоару ће бити до петка, 6. новембра, а пројекције ће бити организоване од 18 сати у Гимназији „Таковски устанак“.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

ТВ Галаксија 32

Scroll to top