Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » САОПШТЕЊЕ ГрО НОВЕ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ

САОПШТЕЊЕ ГрО НОВЕ СРБИЈЕ У ЧАЧКУ

19. новембар 2015. године

Поводом напуштања странке од стране члана Градског већа Остоје Мијаиловића и његовог преласка у Српску напредну странку, Градски одбор Нове Србије Чачак издаје следеће саопштење:

Право је сваког појединца у једној демократској земљи, као што је Србија, да самостално бира свој даљи животни и политички пут. Нова Србија ће на следећим локалним изборима, у Прислоници дуплирати свој изборни резултат, у односу на мајске изборе 2012.године.

Не верујемо да ће грађанима Чачка ништа добро донети мали београдски политичари, а време ће показати да ли ће одласком градског већника више добити Нова Србија или Српска напредна странка. Када је реч о генералном секретару Владе Републике Србије Новаку Недићу, чији је телеграм подршке новим члановима СНС-а прочитан на данашњој конференцији за новинаре, Градски одбор Нове Србије сматра да би човек који се налази на тако одговорној државној функцији морао да има знатно преча посла.