Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » НОВА СЕРИЈА ФИЛМОВА У ДОМУ КУЛТУРЕ

НОВА СЕРИЈА ФИЛМОВА У ДОМУ КУЛТУРЕ

1. март 2016. године

Играни филм  ГРИМЗБИ (НЕ)ПРОФЕСИОНАЛАЦ ( Велика Британија, САД, 2016, 83’) биће приказан 3. марта у 20:00 у великој сали Дома културе.

Ноби има све што један човек из малог града Гримсбија може пожелети укључујући једанаесторо деце и најлепшу девојку североисточне Енглеске. Недостаје му само једно: његов млађи брат Себастијан за којим Ноби трага већ 28 пуних година, још откад су их раздвојили као малу децу. Ноби се ускоро среће са Себастијаном, несвестан чињенице да његов брат није само најопаснији агент МИ6, већ и да је открио планове за глобални терористички напад…
Играју: Саша Барон Коен, Марк Стронг, Ајла Фишер,Пенелопе Круз, Ијан Мекшејн
Режисер: Луј Летеријер

ЗООТРОПОЛИС, ГРАД ЖИВОТИЊА (3Д, САД, 2016, 108’) – дугометражни анимирани филм, синхронизовано
03/03/2016 16:00, Велика сала, четвртак-субота, 03-05.март 2016.
Састављан од стамбених насеља попут луксузног Сахара Сквера и хладне Тундра четврти, Зоотрополис је попут великог казана у ком животиње из свих окружења живе заједно, место где није важно шта сте, од највећег слона, до најмањег ровца, можете бити било шта. Али кад оптимистична полицајка Џуди Хоп стигне, она ће открити да то што је први зец у полицији међу великим и крупним животињама, није лак задатак. Одлучна у томе да се докаже, она ће прихватити прилику да реши случај, чак и ако то значи да мора да се удружи са препреденим лисцем који брзо говори, Ником Дивљим, да би решила мистерију.
Гласови: Тамара Драгичевић, Никола Вујовић, Бојан Жировић, Димитрије Стојановић, Воја Брајовић, Сара Јовановић. Режисер: Бајрон Хауард, Џеред Буш, Рич Мур
ВЛАЖНОСТ (Србија, 2016, 113’)– домаћи играни филм
Четвртак и петак 03. и 04. март Велика сала у 18:00
Субота 05. март Велика сала у 18:00 и 20:00
Ова модерна прича са примесама трилера прати лик Петра, младог менаџера чији живот добија неочекивани обрт када његова жена ишчезне, а он покуша да њен нестанак сакрије од свих и настави са нормалним животом.
Играју: Милош Тимотијевић, Тамара Крцуновић, Славен Дошло, Катарина Марковић, Вања Ејдус, Марија Кракман, Јасна Бери, Јелена Ступљанин, Борка Томовић, Биљана Кескеновић, Владимир Алексић, Милан Марић, Феђа Стојановић, Драган Бакема.
Режисер: Никола Љуца
БОГОВИ ЕГИПТА (САД, 2016, 127’)– играни филм
04/03/2016 20:00 Велика сала
Опстанак човечанства је у рукама обичног смртника, хероја Бека. Он се удружио са египатским богом Хорусом да би спасио свет који је у рукама Сета, немилосрдног бога таме. Откако је Сет преузео власт, некада мирно и просперитетно египатско царство постало је поприште хаоса и сукоба. Бек и Хорус крећу у коначан обрачун са Сетом и његовим присталицама.
Играју: Џерард Батлер, Брентон Твејтс, Николај Костер-Волдо
Режисер: Алекс Пројас

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24383

ТВ Галаксија 32

Scroll to top