Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ТРЕЋА МЕСТА ЕКИПЕ БОРЦА НА БИЦИКЛИСТИЧКОМ КУПУ СРБИЈЕ У КРАЉЕВУ

ТРЕЋА МЕСТА ЕКИПЕ БОРЦА НА БИЦИКЛИСТИЧКОМ КУПУ СРБИЈЕ У КРАЉЕВУ

16. мај 2016. године
У недељу 15. маја на аутодрому Берановац у Краљеву одржана је четврта трка у оквиру Купа  Србије у бициклизму.
Сениори су возули 20 кругова у дужини од 100км. Сениорска екипа Борца наступила је ослабљена јер Стефан  Стефановић није наступио због болести, а Марко Даниловић је имао механичких проблема на новом бициклу  кога је по први пут возио на такмичењу. У таквим околностима, једино је Јован Зекавица возио трку у  оптималним условима и успео је да освоји треће место иза такмичара екипе ОБК Београд, Марка Станковића и  такмичара Металца из Краљева ,Милана Драгојевића. Његов пласман и пласмани Горана Антонијевића и Марка Даниловића , који су били испод очекиваних било је довољно да екипа Борца освоји треће место иза Металца из  Краљева и Партизана из Београда.
Каде$ су возили 9 кругова у укупној дужини од 45км и најбољи кадет Борца Стефан Сретеновић све време је био  у првој групи од пет такмичара. На половини стазе имао је гуми дефект, а самим тим је морао да јури водећу  групу после промене дефекта. Успео је да водеће стигне у задњем кругу и у спринту освоји треће место. Уз  помоћ чланова екипе Вељка Вучићевића и Димитрија Јеремића, кадетска екипа Борца освојила је друго место.
Чланови сениорске екипе Борца наступиће од 19-22.05.2016.године на медјународној трци  Tour of BIHOR у  Румунији, која се вози у оквиру Еуро тура. Стефан Стефановић и Марко Даниловић наступиће за Репрезентацију
Србије, док ће Јован Зекавица и Горан Антонијевић наступити у комбинованој екипи Борца и Металца из Краљева.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24421

ТВ Галаксија 32

Scroll to top