Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » СТЕФАН МИЛЕНКОВИЋ ОТВАРА ФЕСТИВАЛ „АРЛЕММ 2016“

СТЕФАН МИЛЕНКОВИЋ ОТВАРА ФЕСТИВАЛ „АРЛЕММ 2016“

16. јул 2016. године

У недељу 17. јула биће уприличено свечано отварање манифестације АРЛЕММ 2016.
Овогодишњи АРЛЕММ ће бити отворен Гала концертом Стефана Миленковића и Оркестра Школе за музичке таленте из Ћуприје, у недељу 17. јула са почетком у 20.30 часова, на Градском тргу у Ариљу.
АРЛЕММ је културно – едукативна манифестација која окупља најеминентније уметнике, професоре и предаваче из различитих уметничких поља: класичне, духовне, традиционалне, џез музике, као и људе креативних способности, са идејом да првенствено деци и младима а онда и свим слојевима друштва, приближи праве културне вредности.
Од 17. до 31. јула Ариље и АРЛЕММ ће угостити велики број врхунских музичара, као и полазника музичких, сликарских и литерарних радионица.
У оквиру АРЛЕММ арт фестивала 29. и 30. јула на речном острву Уски вир, на реци Рзав, наступиће Мишко Плави трио кога чине: Мишко Плави, Васил Хаџиманов и Срђан Дункић Џони, а другог дана фестивала свираће Мирослав Тадић и Влатко Стефановски. Фестивалски део програма употпуниће наступ групе „Ice cream man“, као и трубачка принцеза из Ариља, Данијела Веселиновић.

Концерт ће затворити концерт Дивне Љубојевић и хора МЕЛОДИ у недељу 31. јула у 21 час у  порти Цркве св. Ахилија у Ариљу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

ТВ Галаксија 32

Scroll to top