Nalazite se ovde:Naslovna » Хроника » У КРАГУЈЕВЦУ ОТКРИВЕНА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ПРОИЗВОДЊУ ОПОЈНИХ ДРОГА

У КРАГУЈЕВЦУ ОТКРИВЕНА ЛАБОРАТОРИЈА ЗА ПРОИЗВОДЊУ ОПОЈНИХ ДРОГА

13. октобар 2016. године

Припадници Министарства унутрашњих послова у Крагујевцу и Чачку су, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом, након интензивног оперативног рада, пронашли лабораторију за производњу опојне дроге и пресекли организован ланац продаје наркотика уживаоцима у Крагујевцу.

 

Поред лабораторије за производњу канабиса, у породичној кући М. О. (40) из Горњег Милановца пронађено је 600 грама марихуане у сувом стању, 46 биљака индијске конопље у саксијама, преко 250 таблета екстази и 3,8 грама амфетамина, као и 35.000 динара, за који се сумња да потиче од продаје дроге.

 

Том приликом, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, ухапшени су М. О. и Б. В. (28) из Крагујевца, за коју се сумња да је дрогу продавала уживаоцима, док су, због поседовања опојне дроге, ухапшени купци Н. И. (29), Д. Р. (30) и Н. Н. (21), сви из Крагујевца.

 

У опсежно планираној акцији полиција је купце и продавца Б. В. затекла приликом купопродаје наркотика. Код купаца је пронађено неколико пакетића марихуане, а код продавца 29 таблета „екстазија“, 3,21 грам „спида“ и 10 грама марихуане. Ова дрога била је у пакетићима, припремљена за продају.

 

У овој акцији ухапшен је и Д. Ђ. (23) из Крагујевца за којим је, због раније извршених кривичних дела, била расписана централна потерница и он ће бити спроведен у Окружни затвор у Крагујевцу.

 

Осумњиченима је одређена мера задржавања у трајању до 48 сати. Они ће, уз кривичну пријаву, у законском року бити спроведени Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 16794

ТВ Галаксија 32

Scroll to top