Nalazite se ovde:Naslovna » Куда вечерас » БОГАТ КУЛТУРНИ, ОБРАЗОВНИ И ЗАБАВНИ ПРОГРАМ У ДОМУ КУЛТУРЕ У ЧАЧКУ

БОГАТ КУЛТУРНИ, ОБРАЗОВНИ И ЗАБАВНИ ПРОГРАМ У ДОМУ КУЛТУРЕ У ЧАЧКУ

6. децембар 2016. године

На репертоару је филм „Вајана“  и можете га погледати од понедељка до среде 05-07. децембара у великој сали од 16:00 сати.  Ова анимирана авантура из Волт Дизни студија говори о девојци која ће храбро испловити у мисију спасавања свог народа. Током тог путовања упознаће некада моћног полубога Мауија, који ће је водити у њеној решености да постане „налазач пута“. Њих двоје ће се на отвореном океану сусрести се с огромним ватреним створењима и невероватним препрекама. Филм је синхронизован.
Филм „Стадо“, који је режирао Никола Којо, можете погледати у понедељак и уторак у 18:00 часова и у среду у 20:00 часова у Великој сали Дома културе.
Ова је комедија о животу иза камере. Неизлечиви ентузијасти, слепи за објективне околности, стављају на коцку своју егзистенцију у жељи да направе велико уметничко дело. Улоге тумаче Никола Којо, Зоран Цвијановић, Наташа Нинковић, Весна Тривалић, Никола Ђуричко.

И у среду, 7. децембра, од 18:00 часова у Великој сали Дома културе можете погледати филм „Фантастичне звери и где их наћи“ (3д) који је настао према последњем делу познате британске књижевнице Џ.К. Роулинг, аутора серијала о чаробњаку Харију Потеру. Едиј Редмејн глуми чаробњака Њута Скамандера, а радња се одвија 70 година пре него што је започела сага о Харију Потеру. Назив новог серијала уједно је наслов књиге коју је Хари читао пре одласка у Хогвортс, а која је обавезна литература сваког чаробњака.

У оквиру културно-образовног програма  др Предраг Марковић, историчар одржаће предавање СЛОБОДАРСКЕ ТРАДИЦИЈЕ СРБИЈЕ, у среду, 7. децембра, у Клубу  Дома културе у 19:30 сати.

Срби су мали народ, али су по својим слободарским традицијама међу највећима. Шта су тачно слободарске традиције нашег народа? Да ли смо увек добијали ратове и губили у миру? Да ли су наше победе прескупо плаћене? Које слободарске традиције имају примену у данашњем свету?

У четвртак 8. децембра у 20:00 сати у великој сали биће изведена позоришна представа ОСТРВО у продукцији Народног позоришта Приштина и Шабачке индустрије културе, по тексту Меше Селимовића. Драматизација и режија: Братислав Јанковић и Ивана Терзић. Костим: Даринка Михајловић. Организација: Иванка Симић. Играју: Братислав Јанковић и Ивана Терзић.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24390

ТВ Галаксија 32

Scroll to top