Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » ФУДБАЛЕРИ БОРЦА САВЛАДАЛИ МЛАДОСТ ИЗ ПОДГОРИЦЕ

ФУДБАЛЕРИ БОРЦА САВЛАДАЛИ МЛАДОСТ ИЗ ПОДГОРИЦЕ

8.фебруар 2017. године

У претпоследњој провери на припремама на Охриду Борац је савладао Младост из Подгорице резултатом 4:3. Малобројни гледаоци на терену са вештачком травом су имали прилику да посматрају изванредну фудбалску представу која је више подсећала на првенствену, него на пријатељску утакмицу.

У првом полувремену су мреже мировале, али је имало шта да се види. Оба тима су отворено ушла у меч, али и екипа Борца и њихове колеге из актуелног првака Црне Горе су пропустили неколико прилика, па се на одмор отишло са почетним резултатом.

Наставак утакмице је донео још већу борбу и праву голеаду. Две грешке нашег тима гости користе и из брзих контра напада у 47. и 49. минуту преко Бурзановића и Ивановића стижу до лепе предности од 0:2. Од тог тренутка на терену је постојао само један тим. Изабраници Младена Додића су се пренули и кренули свим снагама ка голу Подгоричана. У 55.минуту Живановић постиже гол после добре акције Тиага и Јовановића. Резултат је изједначен у 58.минуту, када је Тиаго после лепе минијатуре из слободног ударца са двадесетак метара постигао леп гол. Борац до тоталног резултатског преокрета стиже у 72.минуту када Михајловић лепо главом тресе мрежу Младости после центаршута Јовановића. У 83.минуту у казненом простору Младости је срушен Тиаго, а Пуношевац са беле тачке постиже свој првенац у дресу Борца за 4:2. Коначан резултат постиже Стјеповић у 88.минуту.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24400

ТВ Галаксија 32

Scroll to top