Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ СЕ ПРЕДСТАВИО НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ СЕ ПРЕДСТАВИО НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

27. фебруар 2017. године

На највећој туристичкој манифестацији у земљи и југоисточној Европи – Београдском сајму туризмаод 23. до 26. фебруара, међу 1.200 излагача из рекордног броја – 56 држава,  свој штанд имала је и Туристичка организација општине Горњи Милановац.

У оквиру штанда Туристичке организације и Музеј рудничко-таковског краја имао је свој изложбени простор. међу бројним издањима, брошурама, водичима и сувенирима који осликавају историју, културу и традицију Рудничко-таковског краја, посетиоци су имали прилику да виде и реплику типара кнеза Лазара који је пронађен 2015. године.

Посетиоци су показали велико интересовање за историјски, сеоски и зимски туризам.

Првог дана Сајма штанд општине Горњи Милановац посетио је председник општине Дејан Ковачевић, који је том приликом истакао да је туризам високо на лествици приоритета општине у наредном периоду и да је најбољи показатељ тога вишеструко увећан буџет туристичке организације општине. Нагласио је да је по први пут на нашем штанду представљена привреда Горњег Милановца.

На штанду су били представљени предузеће „Jomil Group“, гастропрограм ресторана Норвешка кућа, „IG“ хотел, Шилопајска панорама, „Massife Group“.

Трећег дана Сајма међу посетиоцима били су и чланови Општинског већа Горњег Милановца, угоститељи и сеоски домаћини из ове општине.

Горњомилановачки штанд посетили су председница Туристичке организације Србије (ТОС) Марија Лабовић, председница УО ТОС Ратка Вушуровић, директор филијале Националне службе запошљавања за град Београд Добросав Марић, пуно представника локалних Туристичких организација и представника медија.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 16755

ТВ Галаксија 32

Scroll to top