Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ЧАЧАНИ НАСТАВЉАЈУ СА УСПЕШНИМ НАСТУПИМА НА СИМ

ЧАЧАНИ НАСТАВЉАЈУ СА УСПЕШНИМ НАСТУПИМА НА СИМ

У Врњачкој Бањи настављено је Државно финале Дунав осигурање Спортских игара младих. У претходна три дана одржани су турнири у одбојци, баскету 3×3, тенису и малом фудбалу за млађе генерације.

И данас за Чачане стижу лепе вести. Наши баскеташи, играчи КК „Борац“, након великог преокрета, одличном игром су успели да освоје турнир и пласирају се на Међународну завршницу. Поред доброг баскета који су показали, ови спортисти су све освојили и својим шармом и коректним понашањем на терену. Финалну утакмицу коју су играли са тимом из Новог Сада, посматрали су прослављени кошаркаши Дејан Томашевић и Стефан Бирчевић, који су похвалили момке из Чачка.

Нажалост, одбојкашице „Слободе“ нису избориле пласман у Сплит. У финалу које је било неизвесно до краја, девојке из Чачка изгубиле су од екипе „Партизана“ из Београда. Из Спортских игара младих кажу да су поносни на одбојкашице из Чачка, којима се спортски таленат не може оспорити, ипак оно што их је издвојило је весела атмосфера које су правиле, дружење са осталим такмичарима, посебно подршка коју су давале најмлађим фудбалерима из Ниша. „Овако се понашају прави СИМОВЦИ“, поручују из Игара.

Град Чачак у наставку Државног финала Дунав осигурање Спортских игара младих представљаће две екипе у игри „Лино између две ватре“ и шахисти Никола Андрић, Ксенија Антонијевић и Александра Стојадиновић. Најбољи ће се од 15. до 20. августа у Сплиту дружити са својим вршњацима из Босне и Херцеговине и Хрватске.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top