Nalazite se ovde:Naslovna » Društvo » ČAČANI NASTAVLJAJU SA USPEŠNIM NASTUPIMA NA SIM

ČAČANI NASTAVLJAJU SA USPEŠNIM NASTUPIMA NA SIM

U Vrnjačkoj Banji nastavljeno je Državno finale Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. U prethodna tri dana održani su turniri u odbojci, basketu 3×3, tenisu i malom fudbalu za mlađe generacije.

I danas za Čačane stižu lepe vesti. Naši basketaši, igrači KK „Borac“, nakon velikog preokreta, odličnom igrom su uspeli da osvoje turnir i plasiraju se na Međunarodnu završnicu. Pored dobrog basketa koji su pokazali, ovi sportisti su sve osvojili i svojim šarmom i korektnim ponašanjem na terenu. Finalnu utakmicu koju su igrali sa timom iz Novog Sada, posmatrali su proslavljeni košarkaši Dejan Tomašević i Stefan Birčević, koji su pohvalili momke iz Čačka.

Nažalost, odbojkašice „Slobode“ nisu izborile plasman u Split. U finalu koje je bilo neizvesno do kraja, devojke iz Čačka izgubile su od ekipe „Partizana“ iz Beograda. Iz Sportskih igara mladih kažu da su ponosni na odbojkašice iz Čačka, kojima se sportski talenat ne može osporiti, ipak ono što ih je izdvojilo je vesela atmosfera koje su pravile, druženje sa ostalim takmičarima, posebno podrška koju su davale najmlađim fudbalerima iz Niša. „Ovako se ponašaju pravi SIMOVCI“, poručuju iz Igara.

Grad Čačak u nastavku Državnog finala Dunav osiguranje Sportskih igara mladih predstavljaće dve ekipe u igri „Lino između dve vatre“ i šahisti Nikola Andrić, Ksenija Antonijević i Aleksandra Stojadinović. Najbolji će se od 15. do 20. avgusta u Splitu družiti sa svojim vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 22815

TV Galaksija 32

Scroll to top