Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » SPECIJALNE NAGRADE ZA MUNDIJAL: Kladi se u Meridianu, pogodi naveću kvotu i osvoji vredne poklone!

SPECIJALNE NAGRADE ZA MUNDIJAL: Kladi se u Meridianu, pogodi naveću kvotu i osvoji vredne poklone!

SPECIJALNE NAGRADE ZA MUNDIJAL: Kladi se u Meridianu, pogodi naveću kvotu i osvoji vredne poklone!

Meridian ponovočasti – čekaju te sjajne nagrade!

Svetsko prvenstvo je idalje u toku i tako će biti gotovo sve do kraja decembra, pa zašto ne bismo uživali u fudbalskom spektaklu?

Sportska kladionica Meridian ovaj Mundijal čini još uzbudljivijim i na pravi fudbalski spektakl dodaje i fantastično takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU, koja vam donosi ludu zabavu i mogućnost da osvojite fantastične nagrade!

iPad, iPhone 14, Apple Watch ičak 500.000 RSD bonusaza online klađenje – svesu to nagradekojemogubititvoje!

Štatreba da uradiš?

Za početak, neophodno je da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a onda učestvuješ u takmičenj u POGODI NAJVEĆU KVOTU!

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnihtiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom poparu 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenomk votom.

PRIKLJUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI! MERIDIAN POKLANJA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 DINARA ZA TIKET!

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23467

ТВ Галаксија 32

Scroll to top