Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » БОГОЉУБ KАРИЋ – МОЈА ПОДРШKА ПРОГРЕСУ СРБИЈЕ И ЛИДЕРСТВУ ПРЕДСЕДНИKА АЛЕKСАНДРА ВУЧИЋА ЈЕ НЕОБОРИВА И ВИШЕСТРУKО ПОТВРЂЕНА

БОГОЉУБ KАРИЋ – МОЈА ПОДРШKА ПРОГРЕСУ СРБИЈЕ И ЛИДЕРСТВУ ПРЕДСЕДНИKА АЛЕKСАНДРА ВУЧИЋА ЈЕ НЕОБОРИВА И ВИШЕСТРУKО ПОТВРЂЕНА

На основу данашњег преподневног објављеног прилога на интернет порталу листа „Ало!“ под насловом „Издао Вучића и окренуо леђа председнику“, које је преношено и на другим медијима, достављам Вам мој став по питању злоупотребемедијског простора и довођења мога имена у везу наведеног контекста.

Помињање мога твитаупућеног госпођи Секи Алексић је био мој логични гест као личном пријатељу, која је у периоду најжешћих политичких прогона мене и чланова моје породице 2005. године од стране бивше „демократске“ владе, својим јавни иступима једина јавно иступала и покушавла да заштити наш интегритет и укаже на злоупотребу власти. Мој твит од једне речи је било искључиволични акт пријатељске подршке њој, без улажења у било какву суштину њених приватних активности и определења.

Помињање окретања леђа Србији и њеном председнику Александру Вучићу је покушај, да се на овај начин обезвреди и поништи моја деценијска безрезервна подршка доказаном развоју и напретку Републике Србије под његовим лидерством. Увек сам истицао, а то радим и сада, да за председника имамо политичког лидера и домаћина који је након двадесет и више година отворио Републику Србију према свету, пробудио успаване националне потенцијале, зауставио константно пропадање привреде, увео нас у партерства са најугледнијим светским компанијама и развио трајна пријатељства са економски и развојно најугледнијим земљама света.

Данашња Србија је земља репозиционирана као кључни утицајни политички субјект на Западном Балкану, као фактор регионалног мира, развоја и сарадње, управо деценију дугим уложеним надљудским напорима председника Александра Вучића и његовој политичкој храбрости да на све начине обезбеди мир и сарадњу у региону. Таква његова мисија нема алтернативу и једино она гарантује могућност даљег напретка националне економије и привреде, стварање нове индустријске високотехнолошке развојне базе за 21. век, запошљавање наших младих генерација, заустављање одлива наших људских ресурса, истварање основа за константно подизање општег друштвеног стандарада и квалитета живота свих грађанки и грађана Републике Србије.

Зато је моја подршка оваквим његовим напорима ненарушива и не може се мењати злонамерним натписима и лажним вестима.

Богољуб Ј.Kарић Београд, 28.05.2023.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24419

ТВ Галаксија 32

Scroll to top