Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ПРОБИОТИК ОБЕЛЕЖИО 20 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

ПРОБИОТИК ОБЕЛЕЖИО 20 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

ПРОБИОТИК ОБЕЛЕЖИО 20 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

Београд, 29. јун 2023. – Бренд ПРОБИОТИК компаније Хемофарм је, уз присуство бројних званица, у палати уметности „Мадлена“, свечано прославио 20 година постојања. Том приликом истакнути су успешни резултати које је бренд ПРОБИОТИК компаније Хемофарм остварио у протеклих 20 година. ПРОБИОТИК је први домаћи пробиотски препарат, а уједно је и водећи бренд на српском тржишту, који је изнедрио проверену породицу ПРОбиотика.

Роналд Зелигер, генерални директор компаније Хемофарм истакао је да је и након 20 година, бренд ПРОБИОТИК и даље најпродаванији пробиотик на српском тржишту.

„Прича о ПРОБИОТИКУ и последњих 20 година је истовремено и прича о Хемофарму. Већ деценијама доказујемо да нам је стало до друштва и заједнице у којој послујемо. Јер све што радимо – радимо зато што нам је стало,“ рекао је Зелигер и оценио да је поносан на све оно што је читав тим постигао у последњих 20 година постојања бренда ПРОБИОТИК. Зелигер је истакао и значај фармацеута и лекара, који су доста помогли активно учествујући у едукацији опште и стручне јавности о значају употребе пробиотских препарата.

Ивана Бојбаша, директорка маркетинга за OTC/CHC у компанији Хемофарм додала је да задовољство потрошача изнова потврђује да се бренду ПРОБИОТИК највише верује.

„Традиција дуга већ 20 година и сарадња са стручњацима из канадско-француског Института Лаллеманд Россел доказује зашто је реч о најпродаванијем ПРОбиотском препарату. Од једног малог бренда 2003. године, ПРОБИОТИЦ је израстао у снажну породицу Хемофарм пробиотика, који корисницима нуди решења за различите дигестивне проблеме,“ истакла је Бојбаша и нагласила да је „највећи успех на који смо поносни свих ових година је што смо успели да задржимо водеће место снажног бренда на српском тржишту“.

ПРОБИОТИЦ породица се из године у годину увећавала, тако да је у протеклих 20 година добила и нове чланове: ProbioKid immuno®Probiotic® ForteProbielle® IBSolutionProbiodrops капи суспензија и S.Boulardii Bulacol®. Данас породица Хемофарм пробиотика са дугом традицијом нуди решење за различите дигестивне проблеме, како би потрошачи могли да унапреде своје дигестивно здравље. Јер, када бирате ПРОверене препарате, онда знате – ипак је то, Хемофарм.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

ТВ Галаксија 32

Scroll to top