У ЧАЧАНСКОЈ „ЧИПСАРИ“ ПОЧЕЛА ПРОИЗВОДЊА ПИРЕА

18. јул 2013.
У ЧАЧАНСКОЈ „ЧИПСАРИ“ ПОЧЕЛА ПРОИЗВОДЊА ПИРЕА
Увођењем у производњу кромпир пиреа „Chips wаy“ је проширио своју делатност и на прехрану, а за производњу пиреа и чипса користи се искључиво домаћи кромпир, чији је откуп за ову годину почео пре неколико дана. За сада сигуран пласман и уговорену цену има око 200 пољопривредних произвођача кромпира углавном из чачанског краја, док се према речима Бајевића, очекује да ће у наредној години тај број бити повећан на 500 домаћинстава.
-У односу са произвођачима компанија жели да успостави висок ниво узајамног поверења у пословању-каже Томислав Бајевић и додаје да је основни циљ компаније добар квалитет на који су потрошачи производа чачанске „Чипсаре“ навикли.
O autoru
Povezani sadržaji
Postavite komentar
You must be logged in to post a comment.