Nalazite se ovde:Naslovna » Образовање » Регионални центар за професионални развој запослених у образовању на Сајму образовања

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању на Сајму образовања

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању на Сајму образовања

23. октобар 2013.

У оквиру овогодишњег Међународног сајма књига, биће одржане и пратеће манифестације – шести сајам образовања „Звонце“ и 44. Међународни сајам опреме и средстава за наставу „Учила“.
Сајам образовања организује се под слоганом „Одзвонило је незнању“.
Штандове ће имати универзитети, факултети, високе и средње школе, организације и институције, страни универзитети и школе.
Један од излагача је новосадска ЕГИДА, центар за едукативни туризам и школовање у иностранству. Асоцијација источноевропских универзитета из Русије презентоваће предности студирања у Русији и Украјини, док ће амбасада Канаде промовисати своју земљу, могућности студирања и истраживачког рада и запослења.
Од домаћих установа, Универзитет у Београду понудиће брошуре о условима уписа и студијским прогамима, а представиће се и приватни универзитети.
Универзитет Метрополитан организује наградну игру, а награђени добија стипендију за четворогодишње основне студије по избору.
Представиће се и Инцест траума центар, Удружење регионалних и центара за стручно усавршавање, а гостоваће и представници Канцеларије Савета Европе.
Сајам „Учила“ намењен је образовно-васпитним установама, професорима и наставницима, васпитачима, директорима школа, представницима министарстава и локалне самоуправе које се баве образовањем, власницима књижара, ученицима, студентима и широј публици.
Сајмови „Звонце“ и „Учила“ одржавају се у хали 2, а биће отворени за посетиоце до 27. октобра. Регионални центар за професионални развој запослених у образовању у Чачку представиће свој рад у четвртак, 24. октобра. Радно време Сајма је од 10 до 21 сат.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24370

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top