Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА „УСПЕШНА У БИЗНИСУ“

РАСПИСАН ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ ПРИЗНАЊА „УСПЕШНА У БИЗНИСУ“

5. новембар 2013.

Расписан јавни позив за доделу признања најуспешнијим предузетницама по регионима

 Уколико сте предузетница која успешно управља пословањем малог или средњег предузећа и истовремено имате више од 25% учешћа у власништву или сте оснивач предузетничке радње, друштвено одговорно послујете, имате одговоран однос према локалној заједници, животној средини, запосленима и пословним партнерима, пријавите се за признање „Успешна у бизнису“, које додељује Национална агенција за регионални развој најуспешнијој предузетници у сваком региону.

Уколико сте као пословни сарадник/сарадница упознали предузетницу која испуњава описане услове пријавите је за доделу признања „Успешна у бизнису“.

Рок за пријаву је до 8. новембра 2013.

Изабраним најуспешнијим предузетницама биће додељена признања у виду плакете и добиће могућност да без надокнаде излажу на 12. Међународном сајму предузетништва „Бизнис база“ на заједничком штанду „Успешна у бизнису“. Признање ће бити додељено на свечаности у оквиру „Бизнис базе“, 27. новембра 2013.

Програм подршке женском предузетништву, који реализује Национална агенција за регионални развој, у сарадњи са скредитованим регионалним развојним агенцијама, има за циљ развој женског предузетништва и промоцију успешних предузетница. Програм, пријавa и други пратећи обрасци доступни су на електронским странама Националне агенције за регионални развој, на адреси www.narr.gov.rs и у aкредитованим регионалним развојним агенцијама и агенцији која је посебним уговором ангажована у реализацији овог програма за регион града Београда.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24407

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top