Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » БЕСПЛАТНИ СЕМИНАР О ЕЛЕКТРОНСКИМ ОБРАСЦИМА

БЕСПЛАТНИ СЕМИНАР О ЕЛЕКТРОНСКИМ ОБРАСЦИМА

18. новембар 2013.

Већ од 01. јануара 2014. године сви нови обрасци за зараде, а од 01. јула и све ПДВ пријаве ће се у Пореску управу слати искључиво електронски. Због тога, Регионална привредна комора Краљево – Организациона јединица Чачак, у сарадњи са предузећем САОП д.о.о. Нови Сад, позива све заинтересоване да присуствују једнодневном бесплатном семинару на тему „Улога савремених пословних решења у реформи Пореске Управе Србије“, тј. коришћење квалификованог електронског сертификата за електронско попуњавање свих нових образаца за зараде од 01. јануара 2014. године и попуњавања ПДВ пријава од 01. јула 2014. године.
Семинар ће се одржати у уторак, 19. новембра 2013. године са почетком у 10 часова, у Регионалном центру за професионално оспособљавање запослених у образовању, Цара Душана бб.

Семинар је намењен књиговодственим агенцијама, финансијско-књиговодственим кадровима у предузећима и менаџменту предузећа (без обзира на величину предузећа). Предавачи су:
Дејан Контић, Саветник, САОП доо Нови Сад и Дарко Стојановић, Саветник за информационе технологије у рачуноводству.

Учешће на семинару је бесплатно.

Већ од 01.јануара 2014.године сви нови обрасци за зараде а од 01.јула и све ПДВ пријаве ће се у Пореску Управу слати искључиво електронски! Предавачи:
Дејан Контић, Саветник, САОП доо Нови Сад
Дарко Стојановић, Саветник за информационе технологије у рачуноводству

Учешће на семинару је бесплатно.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23709

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top