Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ОТВОРЕН БАЗАР ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ

ОТВОРЕН БАЗАР ДОМАЋЕ РАДИНОСТИ

27. децембар 2013.

Туристичка организација општине Горњи Милановац традиционално и ове године је организовала Предновогодишњи базар домаће радиности“.

Овај базар креативности осмишљен је као продајна изложба која треба да представи културу и традицију ових простора, преко својих ручно рађених вишенаменских и уникатних предмета из свих области примењене уметности, рукотворина и модног дизајна, сувенира и домаће хране.

Овогодишњи базар је допуњен новитетима захваљујући пројекту под називом „Будимо маштовити, чувајмо планету и за време празника“ удружења грађана „ГМ еко баланс“. Наиме, ученици основних школа на територији општине Горњи Милановац су на часовима ликовне наставе израдили новогодишње украсе и предмете, од рециклираних материјала.

Удружење je за потребе пројекта обезбедило 7 јелки са бусеном, које ће бити изложене у холу Дома културе, а деца би их украсила предметима које су сами направили. Јелке ће китити ученици основних школа, при чему би жири одабрао најмаштовитију, а кићење почиње у суботу 28. децембра од 12 сати.

Предновогодишњи базар реализује се од 27. до 31. децембра у холу Дома културе у Горњем Милановцу од 9 до 20 часова.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top