Nalazite se ovde:Naslovna » Куда вечерас » СВИРКЕ У КАФЕ-КЛУБУ „ВЕЛВЕТ“

СВИРКЕ У КАФЕ-КЛУБУ „ВЕЛВЕТ“

16. јануар 2014.

У четвртак 16. 01. 2014. године од 21 сат у кафе-клубу „Велвет“ наступа Данијела Јанковић.
Данијела Јанковић је рођена и одрасла у Ротердаму, али је живела 5 година у Србији. Као певачица и текстописац покушава да оствари каријеру у музици и да буде препознатљива по јединственом звуку и да унесе свој стил на музичку сцену.

У петак, 17. 01. 2014. године од 22 сат наступа „Orange band“ из Ниша.
„Orange band“ од самог почетка рада карактерише жива извођачка активност, енергичност и креативност. Чланови овог бенда (Сања Ђорђевић, Игор Петровић, Милош Крстић, Предраг Никетић и Мишко Војводић) имају дугогодишње искуство у свирању поп и рок музике и свему томе дају ноту индивидуалности и оригиналности. Настоје да на сваком наступу створе позитивну, заразну атмосферу као и трансфер позитивне енергије са публиком. Вокални квалитет, харизматичност и маштовитост инструменталних деоница, маркантност ритма и позитиван однос са публиком заштитни су знак „Orange band“-а.

У суботу, 18. 01. 2014. године од 22 сат наступа „Кућна Музика & Lukowski“.
За микс пултом ће се наћи  Луковски Владимир Владо Луковић, а публика ће моћи да чује нове траке Dusky, Hot since, Seamless-a, Defected-а. Наступ почиње у 22 сата. Улаз је 200 РСД и поклон нови микс Кућне музике.

PETE GOODING ,Dave Floyd,Igor Pookie Puljic,Sasa Groovyman RadosavljevicPero Di Reda Wise D & Kobe Grab Your-Beatl

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top