Nalazite se ovde:Naslovna » Хроника » УХАПШЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ, ЗА ТРЕЋОМ СЕ ТРАГА

УХАПШЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ, ЗА ТРЕЋОМ СЕ ТРАГА

16. јануар 2014.

С А О П Ш Т Е Њ Е    П У   Ч А Ч А К

Синоћ, око 20,00 часова, чачанска криминалистичка полиција ухапсила је и предала заменику Вишег јавног тужиоца у Чачку Н.Ч (1995) из Трбушана, град Чачак и М.М. (1992) из Горње Горевнице, град Чачак, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело разбојништво у покушају.

Осумњичени Н.Ч. је синоћ, у 19,10 часова, ушао у апотеку «Рамонда Хербика», у Ул. Републике, у Гучи, и уз претњу реплике пиштоља, затражио од раднице апотеке новац, док га је М.М. чекао у возилу, а А.Л. (1992) из Пријевора, град Чачак, испред апотеке. Након што се радница апотеке супроставила извршиоцу, они су се удаљили у непознатом правцу.

Брзом акцијом чачанске криминалистичке полиције извршиоци Н.Ч. и М.М. су ухапшени у Чачку након сат времена, а полиција интезивно трага за А.Л. (1992) из Пријевора.

Такође, постоје основи сумње да је А.Л. 8. јануара, ове године, у вечерњим сатима, извршио кривично дело разбојништва у истој апотеци када је од раднице апотеке одузео новац у износу од око 60 хиљада динара. За то време М.М. га је чекао у возилу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top