Nalazite se ovde:Naslovna » Куда вечерас » НАЈНОВИЈИ АМЕРИЧКИ ФИЛМОВИ У ДОМУ КУЛТУРЕ У ЧАЧКУ

НАЈНОВИЈИ АМЕРИЧКИ ФИЛМОВИ У ДОМУ КУЛТУРЕ У ЧАЧКУ

24. април 2014.

У оквиру филмског програма Дома културе, чачанска публика ће имати прилику да погледа најновије филмове америчке продукције.

ЧУДЕСНИ СПАЈДЕРМЕН 2 (3Д) приказује се од петка, 25. априла до недеље 27. априла у 20 часова у великој сали Дома културе.
Продукција: САД, 2014, 120 мин Режија: Марк Веб. Улоге: Ендрју Гарфилд, Ема Стоун, Џејми Фокс…
“Чудесни Спајдермен 2″ доноси разрешење највеће борбе овог суперјунака: оне коју води са самим собом, између свакодневног живота Питера Паркера и херојских дужности Спајдермена. Са појавом ултра-негативца по имену Електро, Питер се мора суочити са непријатељем далеко моћнијим од себе. А када му се врати стари пријатељ, Хари Осборн, Питер схвата да сви његови непријатељи имају нешто заједничко.

ЗВОНЧИЦА И ВИЛА ГУСАРКА (3Д) анимирани, синхронизован приказује се од петка, 25. априла до недеље 27. априла у 12:00 и 14:00 часова у великој сали Дома културе.
Режија: Пеги Холмс
Синхронизација: Јелена Петровић, Снежана Јеремић, Слободан Стефановић
Влиу Зарину је зачарао плави вилински прах и његове бескрајне могућности. Кад је њене сулуде идеје доведу у невољу, она ће побећи из Долине вила и удружиће се с пиратима сплеткарошима са Стене Лобања који ће је изабрати за капетана брода. Звончица и њени пријатељи ће се упустити у епску авантуру портаге за Зарином, борећи се против гусарске банде пирата на челу са младићем по имену Џејмс, који ће ускоро бити познат под именом Капетан Кука!

РИО 2 (3Д) синхронизовани, анимирани филм, приказује се од петка, 25. априла до недеље 27. априла у 16:00 и 18:00 часова у великој сали Дома културе.

Продукција: САД, 2014, 101 мин
Режија: Карлос Салдана
Синхронизација: Драган Мићановић, Ана Софреновић, Бојан Жировић
Плавко, Бисерка и њихово троје деце, након што се усуде да напусте свој магични град и запуте у дивљу Амазонију ради породичног окупљања, схватају да се налазе у правој џунгли. Плавко, потпуно ван свог елемента и на земљи коју не познаје, мора да се суочи са својим најстрашнијим противником, очухом, избегавајући притом Најџелов ђаволски, осветнички план. Сви омиљени јунаци из првог дела филма РИО, поново се враћају!

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top