Nalazite se ovde:Naslovna » Спорт » КАРАТЕ КЛУБ „СЛОБОДА“ УЧЕСТВОВАО НА ТАКМИЧЕЊУ У ЛАЗАРЕВЦУ

КАРАТЕ КЛУБ „СЛОБОДА“ УЧЕСТВОВАО НА ТАКМИЧЕЊУ У ЛАЗАРЕВЦУ

28. април 2014. године

У недељу 27. априла, у хали спортова у Лазаревцу у организацији Шотокан карате савеза Србије одржано је првенство Србије у катама и борбама за сви узрасте. На Првенству је наступило око 900 квалификованих такмичара из 105 клубова, који су пласмане изборили на првенствима региона Војводине, Београда, централно-западне и јужне Србије .
Такмичар КК „Слобода“ су освојили златне медаље у борбама екипно за млађе сениоре захваљујући добром наступу Марка Рајичића, као и у категорији пионира за које су наступали Слободан Лукић и Андреј Грујичић.У појединачној конкуренцији сребрне медаље у борбама освојили су пионири Милица Полужић (категорија +35кг) и Андреј Грујичић(категорија -30кг), док је бронзану медаљу освојио Марко Рајичић у јуниорској конкуренцији +70кг.
Бронзаним одличјем у катама се окитила и Јефимија Јовановић, док се медаља нису домогле Андријана Милошевић и Елена Милошевић, којима је ово било уједно и прво велико такмичење, али су обе такмичарке добрим наступима ушле у финале међу 8 најбољих.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top