Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ИТАЛИЈАНСКА КОМПАНИЈА CELSA ЗАИНТЕРЕСОВАНА ЗА УЛАГАЊА У ЧАЧКУ

ИТАЛИЈАНСКА КОМПАНИЈА CELSA ЗАИНТЕРЕСОВАНА ЗА УЛАГАЊА У ЧАЧКУ

22. новембар 2016. године

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић састао се са представницима компаније CELSA, грађевинске компаније која се бави пројектовањем, изградњом, руковођењем и пројектним финансирањем и предузећа Е-КУЋА. Састанку је присуствовао власник компаније CELSA  из Трста, господин Daniele Casotto, са сарадницима и власник предузећа Е-КУЋА, господин Богдан Пејић.
Компанија CELSA и чачанско предузеће Е-КУЋА успешно сарађују већ две године. До сада се та сарадња базирала на изградњи еколошких кућа које су на италијанско тржиште пласиране преко компаније CELSA .
На састанку су градоначелнику презентовани будући планови компаније CELSA који се односе на инвестирање у проширење производње предузећа Е-КУЋА, прво кроз отварање новог погона за столарију, а потом и кроз отварање нових производних линија, чиме се стварају услови за отварање 30 до 50 нових радних места.
Градоначелник је представницима компаније CELSA и Е-КУЋА понудио сву потребну подршку локалне самоуправе у оквиру њених надлежности у реализацији овог пројекта.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24399

ТВ Галаксија 32

Scroll to top