Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Богољуб Kарић дао подршку развоју сеоског туризма

Богољуб Kарић дао подршку развоју сеоског туризма

Богољуб Kарић само на Фејсбуку има више од пола милиона пратилаца и у активној интеракцији са њима често говори о значају породице као најсигурнијег места и о очувању традиционалних вредности.
Овога пута је посебну подршку пружио развоју сеоског туризма представивши пратиоцима Александра Недељковића, сина своје сестре Оливере, који се након завршеног факултета у иностранству вратио у отаџбину и посветио управо том виду бизниса.

  • Саша је завршио студије у Лондону, радио тамо у нашој компанији, стекао пословна искуства и одлучио да се врати у Србију и ту примени своје знање. По повратку у Србију, започео је сопствени бизнис направивши комплекс Александар са хотелом, црквом – посвећеној првом српском Патријарху Јоаникију и плантажом боровница – написао је Kарић, између осталог, на Фејсбуку.
    Богољуб Kарић је обишао имање које се налази у историјском месту Орашац надомак Аранђеловца у време бербе боровница.
  • Много ме радује када се наша деца враћају у своју отаџбину, а посебно што се сеоски туризам враћа на ове просторе, јер су многи заборавили одакле потичемо – поручио је Kарић и навео да смо, ако ценимо и поштујемо оне који су нас створили и родили, оне са којима растемо и живимо, без обзира на веру и боје коже, само тада велики људи.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 18698

ТВ Галаксија 32

Scroll to top