Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » ЧАЧАНКИ ТАТЈАНИ ОБРАДОВИЋ  ЗЛАТНА ПЛАКЕТА ЗА „НАЈПЛЕМЕНИТИЈИ ПОДВИГ ГОДИНЕ“ ОД „ВЕЧЕРЊИХ НОВОСТИ“

ЧАЧАНКИ ТАТЈАНИ ОБРАДОВИЋ  ЗЛАТНА ПЛАКЕТА ЗА „НАЈПЛЕМЕНИТИЈИ ПОДВИГ ГОДИНЕ“ ОД „ВЕЧЕРЊИХ НОВОСТИ“

На јубиларној свечаности у Скупштини града Београда у уторак 4. априла 2023. године, 60. пут по реду, уручене су златне и сребрне плакете добитницима признања у јединственој акцији „Вечерњих новости“ – „Најплеменитији подвиг године“. Златну плакету за појединачни подвиг примила је Чачанка Татјана Обрадовић, која се несебично брине о „беби лептиру“ – девојчици Нађи, рођеној са ретком, генетском и неизлечивом болешћу.

Због своје хуманости, људскости и велике снаге да буде ослонац малој Нађи у њеној борби, Татјана је прошле године била добитник Децембарске награде, највишег признања које додељује Град Чачак.

Компанија “Вечерње новости” и Комисија, на чијем челу се налазио академик Матија Бећковић, донели су одлуку да Чачанка Татјана Обрадовић буде добитница Златне плакете за најплеменитији подвиг године.  Поред Татјане, Сребрну плакету за најплеменитији подвиг примио је још један Чачанин, храбри Здраво Дракул који је из набујале Западне Мораве, прошле године, једног младића спасао сигурне смрти.

П.С. Из техничких разлога нисмо успели да поставимо оригиналну слику. Извињавамо се.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24031

ТВ Галаксија 32

Scroll to top