Nalazite se ovde:Naslovna » Društvo » ČAČANKI TATJANI OBRADOVIĆ  ZLATNA PLAKETA ZA „NAJPLEMENITIJI PODVIG GODINE“ OD „VEČERNJIH NOVOSTI“

ČAČANKI TATJANI OBRADOVIĆ  ZLATNA PLAKETA ZA „NAJPLEMENITIJI PODVIG GODINE“ OD „VEČERNJIH NOVOSTI“

Na jubilarnoj svečanosti u Skupštini grada Beograda u utorak 4. aprila 2023. godine, 60. put po redu, uručene su zlatne i srebrne plakete dobitnicima priznanja u jedinstvenoj akciji „Večernjih novosti“ – „Najplemenitiji podvig godine“. Zlatnu plaketu za pojedinačni podvig primila je Čačanka Tatjana Obradović, koja se nesebično brine o „bebi leptiru“ – devojčici Nađi, rođenoj sa retkom, genetskom i neizlečivom bolešću.

Zbog svoje humanosti, ljudskosti i velike snage da bude oslonac maloj Nađi u njenoj borbi, Tatjana je prošle godine bila dobitnik Decembarske nagrade, najvišeg priznanja koje dodeljuje Grad Čačak.

Kompanija “Večernje novosti” i Komisija, na čijem čelu se nalazio akademik Matija Bećković, doneli su odluku da Čačanka Tatjana Obradović bude dobitnica Zlatne plakete za najplemenitiji podvig godine.  Pored Tatjane, Srebrnu plaketu za najplemenitiji podvig primio je još jedan Čačanin, hrabri Zdravo Drakul koji je iz nabujale Zapadne Morave, prošle godine, jednog mladića spasao sigurne smrti.

P.S. Iz tehničkih razloga nismo uspeli da postavimo originalnu sliku. Izvinjavamo se.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24390

TV Galaksija 32

Scroll to top