Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Алфа БК Универзитет: 30 година развоја, успеха и неговања изврсности

Алфа БК Универзитет: 30 година развоја, успеха и неговања изврсности

Током ове године Алфа БК Универзитет обележава 30 година свог постојања. То је прави тренутак да заједно радимо и даље на унапређењу првог приватног Универзитета у југоисточној Европи и обележимо виталну улогу коју је Универзитет имао у формирању професионалних каријера преко 25.000 успешних дипломаца, магистара и доктора наука.

Иако је иза нас три деценије трајања, сваки нови дан посматрамо као нови почетак и нову могућност да унапредимо своје знање, вештине и себе као целину. Кроз све ове године, научили смо да бринемо једни о другима, негујемо пријатељства и несебично делимо знање. Тим поводом, и у част обележавања овог свечаног јубилеја, додељујемо стипендије за школарину за 300 студената који желе да наставе своје школовање на другој, трећој и четвртој години Алфа БК Универзитета. Захваљујући овим стипендијама, наши будући студенти имаће прилику да обезбеде себи сигурну будућности уз знања која ће им пренети висококвалитетан наставни кадар и у најсавременијим условима за студирање и научно-истраживачки рад на једном од наших пет факултета: Факултету за финансије, банкарство и ревизију, Факултету за математику и рачунарске науке, Факултету информационих технологија, Факултету за менаџмент у спорту и Факултету за стране језике.

У години свог значајног јубилеја, Алфа БК Универзитет је свим својим студентима и запосленима омогућио изврсне услове за рад преласком у нови велелепни објекат. Студирање за сваку младу особу представља једну од важних животних прекретница и управо је зато неопходно да у тим тренуцима буду подржани најбољим условима за рад на развоју сопствених знања и вештина стечених током високог образовања.

Алфа БК Универзитет током школске године нуди полазницима, студентима и свим заинтересованим кандидатима, низ креативних радионица, стручних излагања и специјалних курсева. Похађањем ових додатних образовних и стручних предавања, полазници стичу неопходна знања и вештине чиме повећавају своју конкурентност на тржишту рада.

Алфа БК Универзитет студентима омогућава да уз подршку својих наставника и у мери својих интересовања буду од самог почетка укључени у истраживачки рад. Неисцрпну енергију улажемо како бисмо професионализмом, паметним инвестицијама и континуираним стручним едукацијама утемељили најделотворнији начин пружања услуга из области образовања, што ћемо наставити да радимо и убудуће.

Сваки дан је прилика за раст и развој, доношење нових одлука и тежња ка њиховом остварењу. Кренимо заједно у креирање нових блиставих каријера.

Упишите Алфа БК Универзитет

Први Приватни Универзитет у Србији

Добро дошли

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

ТВ Галаксија 32

Scroll to top