Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » Предавање на тему тимског рада и координације запосленима Општинске управе у Горњем Милановцу

Предавање на тему тимског рада и координације запосленима Општинске управе у Горњем Милановцу

Предавање и активно учешће запослених горњомилановачке Општинске управе на тему Тимског рада и координације, а у оквиру пројекта „Развоја и управљања људским ресурсима у локалним самоуправама“ одржано је у великој сали општине Горњи Милановац.

У занимљивом предавњу кроз практичне и примењиве примере предавача Марије Стојадиновић и Немање Јовичића, учесници су сазнали о факторима успеха тимског рада, посебно у делу одабира тимских улога и њиховим карактеристикама. Говорило се и о кључним вештинама комуникације, као и о техникама тимског доношења одлука.

Обука и у овом делу планираних активности у пројекту који финансира Влада Швајцарске преко своје Агенције за развој и сарадњу и овога пута је спроведена у професионалној организацији консултанске фирме „МПС консалтинг“.

О самој обуци на тему тимског рада Начелница Општинске управе Горица Петровић рекла је да је свака обука из пројекта корисна, тако да ће доста добрих позитивних савета и инструкција на ову тему бити примењиво у већ активно позиционираном тимском раду, којим координира начелница, а који свакодневно чине сарадници из различитих одељења општине Горњи Милановац.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24421

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top