Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » 7. Slovačka kooperaciona berza – Bratislava

7. Slovačka kooperaciona berza – Bratislava

10. septembar 2013.

Ambasada Slovačke Republike u Srbiji Vas poziva da prisustvujete međunarodnom događaju „7. Slovačka kooperaciona berza“, koji će se održati 20. novembra 2013. godine u Hotelu Bratislava u Bratislavi. Događaj organizuje Slovačka agencija za strana ulaganja i razvoj trgovine (SARIO) pod pokroviteljstvom Ministarstva ekonomije Slovačke Republike.
„7. Slovačka kooperaciona berza“ je jedinstven događaj ovog tipa u Slovačkoj usmeren na prezentacije ponuda prodizvođača, ponuda slobodnih proizvodnih kapaciteta, mogućnosti osnivanja joint-venture kompanija, tendera i dr. „7. Slovačka kooperaciona berza“ se nadovezuje na prethodnih 6 uspešnih kooperacionih berzi, koje su se održale u Trenčinu, Banskoj Bistrici, Prešovu, Žilini i Nitri a koje su naišle na izuzetan odziv preduzetnika, stručnih i interesnih grupa kao i stručne javnosti.
Srbija je bila Partnerska zemlja 5. Slovačke kooperacione berze u 2011. godini i na njoj je učestvovalo ukupno 18 srpskih kompanija. Prošlogodišnja berza je bila ocenjena kao izuzetno dobro organizovan događaj na visokom nivou. Ove godine će zemlja partner biti Rusija. Preliminarno je agenciji SARIO potvrđen dolazak 100 ruskih kompanija, osim kompanija iz Slovačke i drugih država.
Karakter i cilj manifestacije:
„7. Slovačka kooperaciona berza“ je međunarodni kooperacijski događaj fokusiran na bilateralne pregovore između preduzetničkih subjekata u cilju uspostavljanja nove ekonomske saradnje, kao i na prateće događaje u vidu panel diskusija. Događaj je osmišljen tako da bude orijentisan pre svega na sektore energetike i mašinstva, ali i sektore automobilske industrije, elektro industrije, hemijske industrije, drvne industrije, hranu i informacione tehnologije.
Uslovi učešća kompanija:
– Privredni subjekti moraju biti registrovani putem on-line sistema registracije najkasnije do 31.10.2013. (http://www.b2match.eu/matchmaking2013/participants/new).
Na osnovu registracije, i obavezne potvrde učešća će početi postupak traženja kompanija za bilateralne susrete.
– svaki preduzetnik će imati mogućnost da prezentuje svoju kompaniju putem svojih prezentacionih materijala bilo u štampanoj formi ili multimedijalno. Prezentacije će biti održane u posebnom prostoru.
– preduzetnik treba da plati kotizaciju. Termin i uslovi plaćanja jesu objavljeni na internet stranici agencije SARIO (http://www.b2match.eu/matchmaking2013/pages/home).
Agencija SARIO je dogovorila posebne cene za rezervaciju smeštaja u Hotelu Bratislava http://www.sario.sk/?Accomodation. Troškove smeštaja snosi učesnik.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati:
Ambasada Republike Slovačke u Srbiji:
Ján Štark, tel: +381 (0) 11 222 3840, e-mail: jan.stark@mzv.sk
SARIO:
Jana Jarošová, mobilni: +421 910 828 215, e-mail: matchmaking@sario.sk

O autoru

Broj objavljenih članaka : 23697

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top