Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » САСТАНАК СА НАЧЕЛНИЦИМА ОДЕЉЕЊА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА

САСТАНАК СА НАЧЕЛНИЦИМА ОДЕЉЕЊА ОПШТИНСКЕ УПРАВЕ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА

31. јануар 2014.

Председник општине Милисав Мирковић одржао је заједно са замеником председника општине Мирославом Миловановићем и начелницом Општинске управе Горицом Петровић радни састанак са начелницима одељења Општинске управе Општине Горњи Милановац.

На овом састанку сумирани су резултати рада Општинске управе Општине Горњи Милановац у претходној години и анализирани планови рада и активности у 2014. години. Председник општине Милисав Мирковић истакао је да је квалитет рада Општинске управе у протеклој години подигнут на виши ниво у односу на претходне, оценивши да се у овој години мора наставити са квалитетним пружањем услуга како грађанима горњомилановачке општине тако и осталима који користе њене услуге. Према његовим речима, грађани морају бити на првом месту, а рад свих органа мора бити ефикасан, професионалан и законит.

Начелници одељења били су у прилици да руководству Општине Горњи Милановац укажу на проблеме са којима се сусрећу у свом раду као и да дају своје предлоге у циљу даљег унапређења квалитета рада Општине Горњи Милановац као сервиса њених грађана.

Начелница Општинске управе Горица Петровић истакла је да је Општинска управа изградила добре темеље у свом раду, али и да увек може боље и више. Према њеној оцени, резултати рада у протекле 2 године су добри, али да се морају и даље унапређивати и тежити постављеном циљу, а то је савремена Општинска управа у функцији свих грађана и правних лица.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top