Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » УСКОРО ЋЕ БИТИ ПОСТАВЉЕНА НОВА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

УСКОРО ЋЕ БИТИ ПОСТАВЉЕНА НОВА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

21. фебруар 2014.

У сврху иноватиности и прегледности званичне интернет презентације општине Горњи Милановац, а у циљу представљања општих карактеристика и пословног окружења општине Горњи Милановац и потпуној доступности јавности рада Општинских органа, руководство општине Горњи Милановац донело је одлуку да приступи изради нове интернет презентације у реализацији формиране радне групе Општинске управе, којом руководи начелница Горица Петровић.

Неколико састанака чланова радне групе одржани су на тему предлога визуелног изгледа сајта, садржаја, доступности електронских информација, видео клипова, преузимања потребних докумената, извода, образаца и других предности и могућности које застарели досадашњи општински сајт, који датира од 2002. године, не подржава. Посебно, што је тадашњим уговором прецизирано да веб администратор може да уноси и ажурира информације, али без могућности потпуног редизајна. Посебна пажња биће посвећена креирању информација домаћим и страним инвеститорима који би имали интерес да улажу у општину Горњи Милановац, а који се у већини случајева информишу путем веб презентација. До сада су одабране области и садржаји будућег сајта, остаје да се изврше јавне набавке и поделе задужења по одељенским органиѕацијама и реализација дизајна.

Такође, везано за информатичку област, а у организацији Општинске управе, било је речи и о омогућавању доступности wireless (вајрлес) бесплатне интернет везе у појединим градским зонама, попут градског парка, Дома здравља, Болнице и појединим сеоским месним заједницама. У прилог овој виртуелној причи разматара се могућност постављања лед екрана у зони градског центра, на којем ће се вршити публикација дневних информација и других садржаја везано за актуелности на подручју територије општине Горњи Милановац.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top