Nalazite se ovde:Naslovna » Економија » ИЗДАТО РЕШЕЊЕ ВЛАСНИКУ ФАБРИКЕ ВОДЕ У ТОМЕТИНОМ ПОЉУ

ИЗДАТО РЕШЕЊЕ ВЛАСНИКУ ФАБРИКЕ ВОДЕ У ТОМЕТИНОМ ПОЉУ

5. март 2014.

Радојку Милинковићу власнику фабрике воде у Тометином Пољу код Дивчибара на подручју катастарке општине Богданица Општинска управе општине Горњи Милановац издала је употребну дозволу овој фабрици за употребу и коришћење фабрике за флаширање воде и за коришћење бунара и водоводне мреже.

Подсећамо, да су поједини медији писали у више наврата о незадовољству власника ове фабрике, како је сам изјавио, на „трому општинску администрацију“ општина Пожега и Горњи Милановац на чије „папире“ чека више година, као и на неодазивање на више затражених пријема код општинског руководства.

Наиме, господину Милинковићу је у надлежном одељењу Општинске управе предочена законска процедура на који начин може добити употребну дозволу, али је најпре било обавезујуће прибављање Решења Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде о издатој водној дозволи, које је власник фабрике добио тек 20. фебруара ове године. Тако да је Општинска управа издала позитивно решење за овог привредника 28.фебруара, одмах по свим стеченим условима, што нема говора о неодговарању администрације општине Горњи Милановац, како је медијски публиковао господин Милинковић.

Такође, у детаљно пописаној евиденцији позива, пријема и других административних послова кабинета председника и заменика председника општине нема евидентираног позива господина Милинковића којим је наводно тражио пријем због локалних админстративних проблема везаних пословања ове фирме. Углавном су звали поједини представници медија за коментар на неосновану изјаву власника ове фабрике воде.

Општина Горњи Милановац строго послује по законским регулативама и ту нема одступања, изричит је председник општине Милисав Мирковић и овим путем позива све привреднике горњомилановачке општине који сматрају да немају добру сарадњу са локалном самоуправом у било ком административном сегменту или сматрају да Општина својим ингренцијама може да допринесе њиховом пословању, да се обрате локалној самоуправи како би се нашла позитивна решења, која су у обостраном интересу.

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top