Nalazite se ovde:Naslovna » Друштво » РОКЕНРОЛ ЗА АНУ И ЛУКУ

РОКЕНРОЛ ЗА АНУ И ЛУКУ

9. април 2014.

Гимназијалци још једном показују своју солидарност и хуманост. Чланови ђачког парламента, уз помоћ професорке енглеског језика Биљане Мишовић одлучили су да помогну нашим суграђанима Луки Маркешевићу, који болује од мултипле склерозе и Ани Радосављевић, која има рак костију. На концерту, који ће се одржати у дворишту Гимназије, натупиће бендови Воајер, Рендом и Јурка, а свој допринос овој хуманитарној акцији, даће и Никола Радовић. Улаз на концерт се неће наплаћивати, али ће се на улазу у Гимназију налазити кутија, где ће посетиоци моћи да оставе прилог у складу са својим могућностима. Сав прикупљени новац ће се поделити на два једнака дела за Ану и за Луку.

Професорка Биљана Мишовић је посебно поносна на ученике који су самоиницијативно организовали прикупљање помоћи за наше суграђане. Иначе, ово није први пут да Гимназијалци организују овакве акције. У првом полугодишту су прикупљали новац за болесну децу Србије, између осталог и за Ану Радосављевић. Прошле године су организовали хуманитарну акцију за сестре Јовановић, а планирано је да се у мају одржи  концерт за сестре.

Гимназијалци позивају све суграђане да дођу на хуманитарни концерт и на тај начин да помогну Ани Радосављевић и Луки Маркешевићу.

 

O autoru

Broj objavljenih članaka : 24361

Postavite komentar

You must be logged in to post a comment.

ТВ Галаксија 32

Scroll to top